אולטרה סאונד בכף רגל, ויש תשובה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

01/11/2016 | 00:02 | מאת: אורנה

דר שלום רב ותודה מראש, כתבתי לך בתאריך 15.10 וענית לי: "הסיכוי שלבת 27 יהיה סרטן בכף רגל הוא נמוך ביותר, נכון שלא ניתן לתת אבחנה בלי תוצאות אולטרסאונד ו MRI, אבל סביר להניח שמדובר במצב שפיר וניתן לטיפול. ובכן קיבלה תשובה מאולטרה סאונד :"כף רגל שמאל: 1.2 ס"מ. *0.5* בבדיקה של האזור הנמוש הודגם מוקד תת עורי היפואקואי בגודל 1.5 ללא עדות לוסקיולריה מסביבו או בתוכו. מתאים במקום ראשון לפיברומה. ללא עדות לקוצלקציה או בצקת תת עורית. מה זה אומר? מלא תודה, אורנה

05/11/2016 | 02:31 | מאת: אורנה

בנוסף, חייב להוציא או שאפשר לחיות עם זה. זה יכול להפוך לסרטן אם לא יוציאו את זה???? ואם כבר להוציא זה ניתוח מסובך שקשה לאחר מכן ללכת על כף הרגל? כי היא מורה במקצועה ועומדת שעות על הרגליים,,,,,מלא תודה,,,,

שלום אורנה! לפי תשובת US מדובר בגוש שפיר של רקמת חיבור. יש צורך בהמשך מעקב אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול