כאב חד לאחר הסרת יבלת

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/04/2024 | 21:20 | מאת: אביאל

בס"ד שלום וברכה ד"ר נכבד הי"ו עברתי כריתה של יבלת בצד כף רגל ימין לפני כחודש לערך עקב כאב חד ! רופא אורטופד עשה לי כריתה עם זריקת הרדמה ונתן לי משחה למרוח בשם FUSIDIC ACID CR 2% אני סובל מסכרת זה שנים רבות ! הכאבים ממשיכים כרגע ואיני מסוגל לנעול נעליים וכן ללכת יציב ! עלי לציין שאת המשחה לא קניתי כי חשבתי שיעבור מהר האם המשחה יכולה לפתור את הבעיה? או שזה בגלל הסכרת שיש לי ? הסבל בלתי אפשרי ! מה עלי לעשות? תודה רבה רבה

לאביאל שלום רב! אני ממליץ לך ללא דיחוי לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל סוכרתית ובמידה ואינך משיג תור - להגיע לבדיקה במיון. חשוב לזהום בשלב מוקדם את התפתחות סיבוכים והיתקף כף רגל סוכרתית. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול