אחרי 4 ניתוחים אוסטאומייליטיס

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/04/2024 | 19:23 | מאת: חן

עברתי קיבוע סובטלארי והטריית מפרק TN ושבר מרוסק של הטאלוס והפטישון הצידי כרגע יש זיהום כרוני הומלץ על טיפול ניתוחי להוצאת המתכות בשל זיהום עברתי מיפוי טכנציום ומיפוי גאליום בשאלה של אוסטאומייליטיס עם הפרשה פעילה יש מקום לטיפול ניתוחי נוסף להוצאת המתכות רציתי לשאול הקרסול מקובעת האם מוציאים את הקיבוע והאם וכמה זמן החלמה והאם יש סיכוי לשבר נוסף והאם יש צורך בואק אחרי ניתוח כזה

שלום חן! השאלה היא מורכבת ונדרשת בדיקה קפדנית של כל הצלומים וכמובן את הרגל עצמה. כעקרון מומלץ להוציא מתכות במידה וקיים תהליך זיהומי פעיל. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול