שחיקת סחוס בקרסוליים טיפול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/04/2024 | 23:04 | מאת: גילה

אני סובלת.כבר כעשרים כשנה משחיקת סחוסים בקרסוליים עקב אוסטאוארטריטיס. במשך השנים המצב היה יחסית סבירה אבל לאחרונה כאבים חזקים שיש ימים שמונעים ממני הליכה אלא בקושי רב. האם יש טיפולים לא פולשניים למצב כזה? וממה נובעות התנודות בכאבים אם כבר בכל מקאה עשרים שנה הסחוסים כמעט לגמרי שחוקים?

שלום גילה! לפני התערבות ניתוחית ניתן לשקול הזרקת חומצה היאלורונית או/ ו הזרקות של PRP או מוצרים ביולוגיים אחרים. בשלב מתקדם מגיעים לניתוח קיבוע קרסול או החלפת קרסול מלאה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול