בחירת סוג נעליים לקנייה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/02/2024 | 11:04 | מאת: רן

שלום ד ר בתקופה האחרונה (כשנתיים) אני מחליף הרבה זוגות נעליים (גם לאחר קנייה) בגלל שהן מתגלות כלא נוחות/ מזיקות עבורי. נוצר אצלי מצב של תסכול מקניית נעליים. הנעל הנוכחית שיש זה אדידס אולטרבוסט. אולם מסתבר שהיא גורמת לי נזק ליציבה, לשרירים וגם לקרסול. כעת אני מתלבט איזו נעל לקנות ושמעתי שיש נעל מסוג barefoot שהיא מנח טבעי לחלוטין, או שאנסה את חברת Hoka שהומלצה לי על ידי מישהי מהעבודה. אשמח לדעתך בעניין.

שלום רן! נעלי HOKA בד"כ נותנים מענה מספק. בברכה

21/02/2024 | 16:25 | מאת: רן

תודה ד"ר. מה לגביי נעלי barefoot אתה מכיר? זה מומלץ? שמעתי שהם הכי טבעיות לרגל

מנהלי פורום כף רגל וקרסול