מתיחת רצועה בכף הרגל אחרי החלמה מנקע

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

07/02/2024 | 22:45 | מאת: אורן

לפני שנה וחודשיים נקעתי את כף הרגל ללא שבר או קרע. היתי אצל מספר רופאים, ביצעתי מספר צילומים וטיפול פיזותרפיה. כיום הולך עם מדרס pu עלות אחרי הנחה 2300 ש"ח. בביקור אצל אורטופד מטעם עו"ד לקבלת נכות הוא בחן את פיענוח MRI ובדק את כף הרגל. הממצאים שיש בכף הרגל כריות מוגבהות ויכולת כיפוף האצבעות כ 30%, לאחר בדיקה חשתי כאב קל בעת לחיצה על הרצועוה והרופא אמר שהיא מתוחה ואין לזה טיפול. האם יש טיפול שיכול לעזור?

08/02/2024 | 08:39 | מאת: אורן

ממצאי פיענוח MRI pes planus קל. זיז אחרוי של הטאלוס בולטס מהרגיל 0זיז על שם סטיאדה) עם נוזל מוגבר קלות בריצס האחרוי של הקרסול ללא עדות לתפס אחורי. נוזל מוגבר קלות ב מפרק הסופרה טלרי

שלום אורן! חשוב להגיע לאורטופד כף רגל וקרסול לצורך הטיפול. קביעת אורטופד מטעם עו"ד / בית משפט - אינה מספיקה . בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול