כאבים קרסול שמאל כתוצאה ממעידה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/02/2024 | 14:33 | מאת: אלי

שלום להלן ממצאי בדיקה על קולית של קרסול שמאל: אשמח לדעת מה המשמעות של : גיד A.T - הודגם תקין ללא קרע או סימני דלקת. ליגמנטום Deltoid- תקין . גיד P.T - הודגם תקין ללא קרע או סימני דלקת. .Neurogenic ממצא ללא - TARSAL TUNNAL FHL ,FDL - הודגם תקין ללא קרע או סימני דלקת. EHL ,EDL - הודגם תקין ללא קרע או סימני דלקת. רצסוס קדמי - ללא נוזל . ליגמנטום ATFL- היפואקוגנית תפוחה עם נוזל מסביב אין לראות קרע גידים פרונאליים - תקינים ללא עדות לקרע או סימני דלקת. CFL - הודגם תקין ללא קרע או סימני דלקת. פרק טיביו-טלרי -הודגם נוזל בכמות קטנה מבנה גרמי שמור.

שלום אלי! תוצאות US עלולות להצביע על מצב של נקע בקרסול ומתיחת רצועה ( ATFL ) בברכה

06/02/2024 | 11:45 | מאת: אלי

כרגע אין כאב (מרגיש טיפה כאב כשאני לוחץ עם היד על האיזור) ,האם אני יכול לחזור לפעילות ספורט -כולל כדורגל?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול