דלקת בכף הרגל ודימום

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

31/01/2024 | 08:54 | מאת: הדס

מזה חודש וחצי עם סינוביטיס במפרק הבוהן ברגל (לפי MRI). אני נמנעת מלדרוך עליה. NSAIDS לא הועילו מספיק. לאחר זריקת סטרואידים יש הקלה מסויימת בכאב ואין נפיחות, אך כאשר הרגל לא מורמת יותר מכמה דקות נוצרים שטפי דם בבוהן עצמה ובחלק התחתון של כרית הבוהן ויש הרעה בתחושה. האם מדובר בדימום לתוך המפרק ומה עוד ניתן לעשות?

שלום הדס! אני ממליץ לך לשגכב עם רגל מורמת / ללכת כמה שפחות ולהשתמש בנעל DARCO עם הגבהה קדמית בעת הליכה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול