מדרסים לאחר שבר בסרגל השלישי

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/01/2024 | 21:03 | מאת: מאי

שלום בת 50.כחודשיים לאחר שבר בראש המסרק השלישי ללא תזוזה שאובחן באיחור של שבוע וטיפול לקוי בהמשך .פעמיים תזוזה בשבר לפי הצילומים.לפני שבועיים יש איחוי מספק של השבר.קניתי נעל ספורט עם בולם זעזועים.יש מעט כאבים בהליכה.האורתופד המליץ על מדרסי סיליקון.איזה סוג מומלץ?עניין נוסף,הלכתי עם מגף שברים יותר מחודש ללא איזון של הרגל השנייה.כעת כשבועיים לא חזרתי לאיזון בהליכה.מה ניתן לעשות לעשות בעניין? תודה

שלום מאי! ניתן להיעזר במדרס סיליקון בולם זעזועים פשוט. אם כי בד"כ לא נדרש שימוש במדרסים. רצוי לבצע פיזיותרפיה לשיפור תפקוד רגליים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול