פענוח אולטרה-סאונד קרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/01/2024 | 12:40 | מאת: LIBI

שלום, אני עם פלטינות בקרסול. עשיתי אולטרה סאונד בגלל כאבים ונפיחות. פרק טיביוטלארי - אין עדות לנוזל. גיד טיביאלי קידמי - הדגמה תקינה. גיד טיביאלי אחורי - הדגמה תקינה . גידים אקסטטנזורים - הדגמה תקינה. גידים פרוניאלים PB נילחץ ע"י ה- PL מחשיד ל-SPLIT TEAR k ללא תהליך דלקתי באזור. FHL - הדגמה תקינה. רצועה ATEL - הדגמה תקינה. אשמח לקבל הסבר לגבי הגידים הפרוניאלים. תודה מראש LIBI

שלום רב! אוטרסאונד מחשיד לקיום קרע אורכי בגידים פרונאליים, עם זאת אין סמני דלקת באזור ניתן להתקדם באיבחון על ידי ביצוע MRI ( רק מריך לוודא שהקיבוע המתכתי שעברץ מאפשר ביצוע MRI ) בברכה

15/01/2024 | 12:32 | מאת: libi

תודה רבה על התשובה המהירה.

מנהלי פורום כף רגל וקרסול