השאלה האם יתנו לי לחזור למגף הליכה כדי שאוכל להתנייד ללא קביים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/01/2024 | 22:10 | מאת: שליו

אני לאחר ניתוח לשיחזור רצועות בקרסול ואין שיפור בהליכה ואני חוזר לרופא המנתח אני הרבה זמן עושה פיזיותרפיה והידרותרפיה וזה לא עוזר האם זאת אופציה שהרופא המנתח יגיד לי לחזור למגף הליכה ? ואז אוכל להתנייד ללא קביים כיאילו זה אפשרי בכלל ? והאם אתה חושב שהוא יתן לי לעשות בדיקות ,MRI ,C.T וכו…?

שלום שליו! הכל תלוי בסוג הניתוח, מידת הפגייעה הקודמת וכו' כל האופציות פתוחות... בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול