שבר בזרת כף רגל עקב מכה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/01/2024 | 10:40 | מאת: ענת

שלום רב, עקב מכה אני עם שבר בזרת כף הרגל. גרה לבד ונאלצת לעשות כלים, לבשל וכד"מ. רציתי לוודא שזה בסדר להיות בעמידה, הליכה בתוך הבית כל עוד אין כאב בתזוזה, רוצה לוודא שאני לא פוגעת באיחוי השבר. בתודה מראש

שלום ענת! רצוי להיזהר ולהימנע מדריכה על קדמת כף הרגל, ניתן להעזר בנעל DARCO ומה שחשוב ביותר - למנוע כל חבלה נוספת בזרת. בברכת החלמה מהירה

07/01/2024 | 08:57 | מאת: ענת

תודה על תשובתך, מה לגבי נהיגה ממושכת, השבר הוא באצבע ברגל ימין, באיזה שלב אפשר לחזור לנהוג?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול