אוסטאומיאליטיס שלא עובר

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

01/01/2024 | 11:01 | מאת: אילנה

שלום, סבלתי כמה חודשים מכאב בבוהן רגל ימין. רנטגן הראה חשד לאקזוסטוזיס, חזרתי לאורתופד אונקולוגי עם תוצאות MRI וCT והועברתי לטיפול של מומחה קרסול וכף רגל בגלל חשד לזיהום במיטת הציפורן. בוצע ניתוח להסרת הציפורן במהלכו נלקחה ביופסיה ותרבית ונמצא סאפילוקוקוס אפידרמיס בעצם (למרות שלא עברתי חבלה או ניתוח כלשהו לפני). בהמלצת זיהומולוג קיבלתי טיפול אנטיביוטי בכדורים ל6 שבועות. אני לא מרגישה שום הקלה בכאבים בבוהן, הייתי בביקורת אחרי 4 שבועות של אנטיבוטיקה אצל רופא והוא אמר שלא נראה שיש זיהום למרות שהתעקשתי שמאוד כואב לי. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת שניה, האם יש התמחות ספציפית לתחום הזה או שכל מומחה קרסול וכף רגל ידע לעזור?

שלום אילנה! ניתן לפנות לאורטופד מומחה בכף רגל סוכרתית לקבלת חוו"ד שניה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול