5 חודשים לאחר אותרוסקופיה וניתוח לשחזור רצועות בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/12/2023 | 21:25 | מאת: שלו זאדה

היי אני 5 חודשים לאחר הניתוח חודשיים ללא פעילות ולאחר מכן 3 חודשיים של פיזיותרפיה ובחודש האחרון התחלתי לשלב גם הידרותרפיה ופיזיותרפיה ולצערי אין שיפור כל כך, הרוב בכאב יש תרגילים שמגבילים אותו בגלל הכאב לדוגמה הליכה שאני מסוגלת ללכת כמה צעדים ואחרי זה זה כבר כואב אז אני מתניידת עם קביים , יש לי כאבים כל היום נימול באצבעות ודקירות בקרסול ותחושה כי כיאלו מישהו דופק לי על הקרסול עם פטיש , (אני כבר לא יודעת עם זה כאב בעצם עצמה ) ידוע שזה לא תקין ולכן אני קובעת תור לרופא המנתח ולכן רציתי לשאול לפני התור האם יש מה לעשות עם זה כיאילו בתכלס אין שיפור והניתוח לא הצליח , השאלה עם אתה חושב שיתנו לי בדיקות? או מה אפשר לדעתך לעשות במצב כזה ?

שלום שלו! צריך להיבדק ע"י אורטופד כף רגל וקרסול ( אורטופד המנתח ). בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול