מקלחת עם נעל דרקו ללא עקב

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/12/2023 | 18:16 | מאת: לי

שלום בשבר בו מןתרת דריכה עפ נעל דרקו האם צריך להתקלח עם הנעל?במידה לא האם מןתר דריכה חלקית על הרגל.אין כאבים בדריכה כזו.מה חגבי צעדים ספורים ללא הנעל בזהירות. תודה

28/12/2023 | 19:09 | מאת: לי

שלום האם נעל דרקו ללא עקב שנרכשה ביד שרה עמידה למים?המים לא יגרמו לה להתנפח להתעוות.יש איזשהו מדריך להתנהלות עם שברים.האורתופד לא פירט יותר מדי מה מותר ומה אסןר לעשות וזה קריטי להחלמה. תודה

שלום רב! במידה ומותרת דריכה חלקית עם נעל דרקו - ניתן כמוכן להתקלח ללא הנעל וגם בשכיבה - אין צורך בנעל ( למשל בעת שינה ). עם זאת אין לדרוך על הרגל ללא נעל ( כולל במהלך המקלחת ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול