דלקת בגיד ואולי גם ציסטה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

26/12/2023 | 17:14 | מאת: לאה

קיבלתי תוצאות של בדיקת אולטרא סאונד קרסול. הייתי שמחה לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר את מצב הקרסול. זו התוצאה: להלן ממצאי בדיקה על קולית של קרסול שמאל- מכוון לאספקט מדיאלי: הסיבה לביצוע הבדיקה – חשד לדלקת בTP . גיד P.T - הודגם מעובה, היפואקואי, מלווה בנוזל חריג- בכמות משמעותית- כביטוי לטנדיניטיס. בנוסף חשד לקרע חלקי כ0.7 ס מ. .Neurogenic ממצא ללא - TARSAL TUNNAL רצסוס קדמי - ללא נוזל . ליגמנטום ATFL- תקין . גידים פרונאליים - תקינים ללא עדות לקרע או סימני דלקת. מבנה גרמי שמור. ממצא לוואי-בין עצמות טרזליות, באספקט אנטרו לטרלי הודגם מבנה ציסטי כ1.8*0.8 ס מ- כביטוי לגנגליון ציסט תודה על עזרתכם. .

שלום לאה! קיימים ממצאים של חשד לדלקת בגיד Tibialis Posterior ובנוסף Ganglion cyst מומלץ לשקול ביצוע MRI קרסול / כף הרגל ויעוץ אורטוטפד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול