טיפול בדורבן בכך רגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/12/2023 | 21:16 | מאת: רני

שלום דוקטור יש לי דלקת פלנטרית בכף הרגל לאחרונה גם תחושת שריפה במקום.הומלץ לי טיפול בגלים קצרים שתוך חימום יגרום לזרימת דם מוגברת לאיזור לריפוי הדלקת שאלתי האם מכשיר אלפא קיור החודר לעומק הרקמות ע"י גלי רדיו ואינפרא אדום ולייזר רך שגם מחמם את האזור אכן פועל כמו הטיפול בגלים קצרים? לתשובת אודה מאוד

שלום רני! ממליץ לך לפנות לטיפול אורטופד כף רגל וקרסול . הטיפולים אותם תיארת ניתן לקבל במסגרת פיזיותרפיה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול