דקירות בכף רגל...............

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/12/2023 | 20:42 | מאת: דינה

שלום, אני בת 42 בריאה בדרך כלל קרה לי כבר כמה פעמים משהו מוזר בכף רגל שמאל, תחושה של זרם חשמל חזק, אבל הפעם היה מאד עוצמתי וכואב . בבוקר פתאום הרגשתי כמו דקירות חזקות מאד ותחושה שסכינים מתפוצצים לי באזור כרית כף רגל שמאל, זה נמשך לשתי שניות כמעט. צרחתי מכאבים ולא הבנתי מה זה. תיאור התחושה היא מאד קשה . מה זה יכול להיות, אני בקרוב אפנה לרופא משפחה..

שלוןם דינה! ככל הנראה מדובר בלחץ מקומי על עצב תחושתי. ממליץ לעבור בדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול