פגיעה סחוס קרסול -עזרה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

22/11/2023 | 20:37 | מאת: שירלי

חודשים אחרי כיפוף רגל יש בmri נגע לסחוס דרגה 3 בטאלוס. כאבים בהליכה . אין כאבים בכלל במנוחה . יכולה לצלוע בלי כאב. לאחר פזיוטרפיה מצליחה לעמוד על קצה אצבעות אבל עדיין קושי בהליכה מעל 500 מטר האם עדיף לנוח או לעשות פזיוטרפיה לחיזוק השרירים כי זה בנשיאת משקל האם עומס על המפרק בפזיוטרפיה עלול להרחיב את הנגע הסחוסי ?

שלום שרלי! ממליץ להמשיך פיזיותרפיה ולשקול ביצוע ניתוח ארטרוסקופיה של קרסול לתיקון OLT בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול