כף רגל סוכרתית-מדרס מתאים?

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/11/2023 | 09:09 | מאת: חזי

שלום לאמא שלי יש סכרת והיא הופנתה על ידי רופא כף רגל לעשות מדרסים . הרופא כתב שהיא צריכה מדרס ביומכני , אך כשאנו מגיעים לטכנאי מדרסים כדי לעשות מדרס ,הוא טוען שלחולה סכרת לא עושים מדרס ביומכני אלא מדרס יותר רך. רק טכנאי אחד אומר שהוא מוכן לעשות והוא יודע לעשות מדרס ביומכני לחולה סכרת . אשמח לדעת מה לעשות? האם עושים מדרס ביומכני לחולה סכרת? מצד אחד לפני שנתיים עשתה מדרס בהתאמה אישית כלומר מדרס המותאם לרגל סכרתית אך היא המשיכה להתלונן על כאבים בכף הרגל, והטכנאי אמר שבגילה 77 אי אפשר לפתור את כל הכאבים בכף הרגל.

שלןם חזי! אמא צריכה מדרס מותאם לכף רגל סוכרתית עם Offloading באזורי לחץ. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול