דלקת בפלנטר פאשייה בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/11/2023 | 08:36 | מאת: רלף

שלום רב .בן 71 בריא סובל מדלקת של הפלנטרית בקרסול מעל שנה.עברתי טיפולי פיזיותרפיה כדורים מדרסים ולפני חודשיים זריקת קורטיזון. הכל ללא הואיל.היום בעיקר תחושת שריפה במקום.המענין שיש הפוגה מסוימת ולאחר זמן קצר הכל חוזר למה? שהרי אם יש הקלה הרי משהוא "הסתדר" שם לא? למה בלי שאעורר את המקום שוב חוזרת עוצמת השריפה?. שאלתי אם צריך לבחור בין זריקת prp לגלי הלם במה לבחור? אבקש התייחסות מדוע ההפוגה הקלה כמתואר מחזיקה זמן קצר ובכל זאת לקבל שורה תחתונה מהוא יחסית הטיפול המועדף.למענה אודה מאוד

שלום רלף! ככל הנראה קיים לחץ על Baxter nerve ( עצב תחושתי באזטר העקב ) אכן ניתן לשקול הזרקת PRP או טיפול בגלי הלם. ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול.

12/11/2023 | 21:02 | מאת: רחף

דוקטור אני אובחנתי כאמור בדלקת הפאשיה הפלנטרית ושאתה משיב שככל הנראה יש לחץ על העצב התחושתי ( בגלל תחושת השריפה וה on of?) .שאלתי האם אין לי להערכתך יותר דלקת (עיבוי הפלנטר כפי שאובחנתי) ויש לי בעיה עצבית או שיש לי גם זה וגם זה ? להבהרתך אודה מאוד

מנהלי פורום כף רגל וקרסול