התייעצות בניגוע לפיענוח mri

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/11/2023 | 08:09 | מאת: אליי

היי, אני בת 21 אורטופד מומחה לכף רגל פיענח את ה mri שלי ואמר שיש לי קרע ברצועת הספרינג ובצקת מסביב, הוא המליץ ללכת עם מגף למשך חודש וחצי ולחזור לביקורת, לא נחבלתי או נפלתי , הכאבים הופיעו פתאום, שכחתי לשאול אותו אז אולי תוכל לעזור לי מה אתה ממליץ להורדת הכאבים, פיזיותרפיה אולי? ומה אתה חושב הסיכוי להימנע מניתוח?

שלום אלי! בהחלט אפשר להתחיל פיזיותרפיה, נגד כאבים ניתן ליטול נוגדי כאב או תרופות נוגדות דלקת ( יש לקבל מרשם מאורטופד ). סיכוי לצורך בהתערבות ניתוחית הוא נמוך ( במידה ומדובר בקרע Spring ligament מבודד ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול