רציתי לשאול אחרי 4 ניתוחים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/10/2023 | 15:46 | מאת: חן

היי רציתי לשאול משהו עברתי 4 ניתוחים אחרי קיבוע וריסוק טאלוס ופטישון צידי הייתי 7 חודשים עם גבס הניתוח האחרון בוצע שחרור של גיד אכילס עכשיו הרופא אפשר לי לעבור למגף פלסטיק עם 3 סנטימטר הגבהה ודריכה מלאה עם המגף עם שימוש בקביים עכשיו אני עם כאבים עזים אחרי שימוש במגף לאחר דריכה בהפסקות האם זה נורמלי שהיו כאבים אחרי דריכה עם המגף הרופא אמר לי שהיה לי פאס קאבוס ובצילום מראה שיש שיפור מזה פאס קאבוס

25/10/2023 | 15:47 | מאת: חן

קרסול שמאל

שלום רב! בהחלט יכול להיות שעם התחלת דריכה מופיעים כאבים. אני ממליץ לך להתיעץ עם האורטופד שניתוח אותך. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול