כאבים ונפיחות בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/10/2023 | 00:41 | מאת: אמיר

שלום רב במשך מספר שנים סבלתי מכאבים ונפיחות בקרסול עד שאובחנתי כי זה קוליציה טאלו קלקיניאל. היום אני שנה אחרי הניתוח ושוב כאבים ונפיחות צליעה ממושכת. היתרון היחידי הוא שעוצמת הכאב וגם הנפיחות פחות חזקים לעומת לפני הניתוח. אחת לכמה חודשים אני מרגיש שיפור ממש קל. האורטופד בקופת חולים טוען כי זה הפך למצב כרוני. האם ישנו סיכויי יום אחד לחזור למצב הטבעי ולחזור לפעילות ספורטיבית או שאני ימשיך לסבול כל החיים??

שלום רב! יש מקום לביצוע בדיקת CT והערכת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול