ממצא פתולוגי גרמי גס אחר

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/10/2023 | 21:56 | מאת: אלונה

בעקבות נפילה נעשה צילום רנטגן לבד מ 3 שברים באצבעות התגלה ממצא פתולוגי וכך נכתב: שבר בגליל קריבני של בבוהן 1 שבר בראש גליל קריבני ששל בוהן 2. אין לשלשול שבר בבסיס גליל קריבני של בוהן 3. פרט לכך ממצא פתולוגי גרמי גס אחר מה זה אומר? גידול סרטן אנא עזרתך

15/10/2023 | 21:59 | מאת: אלונה

מדובר בילדה בת 12

שלום אלונה! ככל הנראה בתשובה של צלומי רנטגן רשום : "פרט לכך אין (! ) ממצא פתולוגי גס אחר" כך שלא נראה שיש לך סיבה לדאוג. בברכה

17/10/2023 | 13:28 | מאת: אלונה

תודה על תשובתך הבעיה שחסרה המילה ״אין״ ובהעדר ה זה נראה כמו ״יש״

מנהלי פורום כף רגל וקרסול