כאבים ברגליים כחודשיי

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/10/2023 | 08:49 | מאת: דבורה

בת 36 סובלת מכאבים כחודשיים הכאב התחיל בכף רגל ימין עם ממצא עיבוי פוקאלי Nervemedial plantar ב web2 ללא הזמנה של רקמות מסביב אודה באם ידוע מה האבחנה? ואיך ניתן להקל ממתינה לאורתופד אך ביטלו עקב במצב וההמתנה ארוכה

שלום רב! ייתכן ומדובר ב Morton's neuroma כצעד ראשון ניתן לשקול הזרקת סטרואידים מקומית ממליץ לפנות לאורטופד לצורך המשך הבירור והטיפול. בברכה

12/10/2023 | 16:50 | מאת: דבורה

דר שלום , ראשית תודה על התשובה . שאלה נוספת ששכחתי לשאול האם אבחנה זו יכולה לגרום להקרנות של כאבים בכל הרגל ?

שלום דבורה! כאבים ממקור עצבי עלולים לבוא לידי ביוטי באופי שונה כולל הקרנת הכאב. בכל מקרה יש צורך בהערכת אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול