שאלה על 3 ניתוחים מורכב בקרסול שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

12/09/2023 | 13:11 | מאת: חן

רציתי לשאול ולברר מזה מידופט פורפוט אקוינוס הייתי בביקורת נאמר לי שיש לי חיבור מלא אחרי ריסוק קרסול רוצים לעשות גבס בהרדמה מלא על מנת להשיג יכולת דריכה על כף הרגל לאור חיבור

שלום חן! לא הצלחתי להבין מהי הבעיה האורטופדית ממנה אתה סובל. אני ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול עם הצלומים העדכניים. בברכה

13/09/2023 | 14:03 | מאת: חן

פצע נקי בגודל 2 סמ''ר יש בקרקעית שתל בון אלייב אין הפרשה בצלום עמדה טובה של FOOT HIND  וחבור מלא בכף רגל יש מידפוט ופורפוט אקוינוס לדעתי לאור חבור מלא של השבר ולאור כאבים צריך לשקול גבס ברדמה כללית

מנהלי פורום כף רגל וקרסול