ממצאי בדיקת MRI של קרסול ימין - קרע בגיד

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/09/2023 | 16:14 | מאת: יונית

בת 45 סובלת משנת 2015 מכאבים בזמן הליכה ונפיחות בכף רגל ימין באזור הקרסול. להלן ממצאי MRI : גידים פרוניאלים - רושם לקרע SPLIT של גיד פרונאוס ברוויס רטרו מלאולרי. נוזל מקומי בכמות קטנה במעטפת הגידים. גיד פרונאוס לונגוס שמור. סיכום: 1. מוקד ארטריטי עדין במפרק טלו נביקולרי 2. חשד גבוה לקרע SPLIT של גיד פונאוס ברוויס עם טנוסינוביטיס מקומי קל. מבדיקת רופא את הממצאי ה-MRI המליץ לנסות מדרסים לפני ניתוח ופיזיותרפיה. האם במקרה כזה מדרסים באמת יכולים לעזור לאחות קרע? אני סובלת מכאבים חזקים בזמן הליכה ומנוחה. כאבים בזמן השינה המתגברים במגע של הרגל עם השמיכה או המזרון.

שלום יונית! ממליץ לך להמשיך תהליך פיזיותרפיה ולהיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. טרם החלטה על התערבות ניתוחית ( הטריית גידים ותפירת פיצול ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול