פענוח בדיקת CT קרסול כף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/08/2023 | 14:47 | מאת: דניאל

בוצע CT קרסול כף רגל והתקבלה תשובה: להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של הקרסוליים/כפות רגליים: הסיבה לביצוע הבדיקה – כאב. קואליציה גרמית בקשת המדיאלית טלו קלקנאוס דו"צ. כיפת הטלוס סדירה. מה זה אומר? איך ניתן לטפל בזה? תודה!

שלום דניאל! CT הדגים תמונה של Tarsal coalition . מדובר בחיבור עצמות בכף הרגל אדר לא אמורות להיות מחוברות זה לזה ( חיבור יכול להיות חיבור גרמי או חיבור עם רקמה רכה ) הכל תלוי בתלונות. יש מקום לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול