שבר FX MT5 CAST FOOT SPLINT

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

31/07/2023 | 20:40 | מאת: אילנה

לפני כמישה ימים שברתי את הכף רגל באזור MY5. גובסתי והיום ראיתי אורטופד שהוריד את הגבס ושם תחבושת וביקש לשים מיידית מגף. הבאתי את המגף וכרגע אני איתו. בעוד 20 יום מחתנת את הבן. מאוד בלחץ.. האם אוכל להתהלך בחתונה, לא אכפת לי על לרקוד.. האם כדאי לנסות לדרוך לאט לאט עם המגף, או לחכות לפחות עוד שבוע?

שלום אילנה! הכל תלוי בסוג השבר, עמדה ועוד גורמים נוספים. ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול להחלטה על המשך הטיפול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול