שבר ברגל עם מגף דריכה תודה רבה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/07/2023 | 07:40 | מאת: שבר בכף רגל

לפני 3 ימים נפלתי ולפי צילום שעשיתי יש לי שבר בכף רגל מסרק 5 ,הרופא אמר לי לקנות מגף דריכה ששאלתי האם ניתן ישר לדרוך על הרגל וללכת הוא ענה שכן,אבל לפי מה שקראתי אסור לדרוך על הרגל הפציעה היא טריה מלפני 3 ימים אז רוצה לדעת מתי ניתן ללכת על הרגל עם המגף דריכה? תודה.

שלום רב! אני ממליץ להקשיב להמלצות של אורטופד. על כל פנים נושא דריכה תלוי בסוג השבר ועוד הרבה גורמים נוספים. קריאת חומר באינטרנט בד"כ מבלבלת ומובילה שולל. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול