פענוח סיטי קרסול אחרי פציעה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

09/07/2023 | 21:28 | מאת: בנימינוב

לפני 4 חודשים הייתה לי תאונה והיה לי שבר בפטישון החיצוני בפיבולה וובר B והייתי עם גבס למשך חודש ולאחר חודש הסירו לי גבס ועכשיו עקב כאבים ממושכים שלחו אותי לעשות סיטי קרסול וכתוב ככה: צפיפות הטרוגנית המבנה הגרמי של הפטישון החיצוני הימני בגובה סינדסמוזיס, ייתכן על רקע שבר תלישה אוכל ותזוזה או דיפורמציה, עמדת העצם בגדר הנורמה. עיוות זהה בטיביה הדיסטלית באספקט לטרלי ללא מדרגה מפרקית. המפרקים בעמדה תקינה ללא מצא חריג ברקמות הרכות. אפשר בבקשה הסבר מה זה אומר ? האם אני צריכה ניתוח או משהו?

שלום רב! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול, לא מספיר ממצאים של CT לקיבעת אופן המשך הטיפול, אך לפי CT לא רואה ממצא מצריך התערבות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול