מהו זמן ההחלמה לאחר ניתוח עבור הוצאת פלטינות?

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

09/07/2023 | 00:17 | מאת: אסתר

היי ותודה על האפשרות לשאול. עשיתי ניתוח ברגל לבוהן הלוקס ולגוס וכעת כעבור שנתיים אמורה להוציא את הפלטינות בניתוח. אשמח לדעת כמה זמן החלמה? האם אשאר עם גבס ותחבושת? האם צריכה להשיג נעל רחבה מיוחדת לניתוחים מ״יד שרה״ או אפשרי כל נעל רחבה שיש בבית? כל מידע אפשרי אשמח כי יש לי מלא תוכניות לחופש וחוששת להיות תקועה תודה רבה לך

שלום אסתר! הכל תלוי בהיקף ההתערבות, במידה והניתוח עובר "בקלות" ואין סיבוכים. ייתכן שייקח לך 2-3 שבועות עד לנתאוששות המלאה. קשה להאמין שתזדקקי לגבס. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול