כאב בירידה במדרגות לאחר פציעה בכף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/07/2023 | 09:42 | מאת: מיה

היי נפצעתי בכף הרגל ראו שברתי תלישה בבסיס מסרק 4 ובקובואיד ב ct, עבר כמעט חמישה שבועות מהפציעה, אין לי כאב כשאני דורכת על הרגל אולי קצת בעיקר כשאני עומדת יותר מידי, אבל זה נסבל, וכאב בלחיצה אבל אני לא יכולה לרדת במדרגות, זה ממש גורם לכאבים חזקים ממה זה יכול לנבוע? כמה זמן החלמה עוד יש לי? יכול להיות שיש לי פגיעה ברצועה שלא זוהתה בזמן הנפילה ? ( אגב הנפילה הייתה סיבובית גם שירדתי במדרגות) אשמח למענה, תודה ענקית!!!

שלום מיה! אני ממליץ לך להמשיך טיפול פיזיותרפי אינטנסיבי ומעקב אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן שתהליך שיקום מלא ייקח שבועות מספר לפחות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול