הסרת קיבועים לאחר שנה שבר טרימאולרי ורצועה חליפית לסינדוסמוזיס

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/06/2023 | 22:18 | מאת: אמיר

שלום, לפני כשבוע עברתי ניתוח הסרת קיבועים לאחר כשנה וחצי מניתוח שבר טרימאולרי ורצועה חליפית לסינדוסמוזיס עקב כאבים מרובים . במהלך בניתוח אף טופל עצב שהיה כלוא בצלקת. הכאבים עדיין חזקים וטווח התנועה עדיין מוגבל מאוד, האם זה סביר, למרות שהובהר כי העצמות לא נפגעו כלל במהלך הניתוח? מהו זמן סביר לכאבים כתוצאה מהניתוח במידה שעבר באופן תקין, ולחזרה לטווח התנועה שהיה לפני הניתוח ( הטווח לפני הניתוח איפשר הליכה כמעט ללא צליעה) תודה, אמיר.

שלום אמיר! תהליך השיקום מהניתוח הנ"ל עלול לקחת שבועות מספר, ייתכן גם שתצטרך טיפול פיזיותרפי לשיפור התנועה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול