כאבים באצבע לאחר שבר

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/06/2023 | 08:38 | מאת: אורית

שלום, כמה זמן שבר באצבע כואב והאם עם הולכים עם כאב חוץ מאי הנעימות זה יכול לא להתאחות טוב? אם צריך להיות ניידים כיצד אפשר להקל על הכאב ?(בהנחה שממליצים על נעל סגורה)גרביים עבות יותר? נעל גדולה יותר? מה לגבי סנדלי שורש? כשאני הולכת תמיד האצבעות שלי מתרוממות-האם זה גם משהו שיכול להפריע לאיחוי? תודה רבה.

שלום אורית! במידה ומדובר בשבר יציב ללא תזוזה - הליכה לא אמורה לגרום לנזק נוסף, הכאב עלול להימשך 10-14 יום. חשוב להקפיד על נעל סגורה וקיבוע בוהנות ניתן להיעזר בתרופות נוגדות כאב. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול