קרסול פטישון חיצוני וובר B

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/06/2023 | 21:36 | מאת: יוליה

לפני 4 חודשים הייתה לי תאונה והיה לי שבר בפטישון החיצוני בפיבולה וובר B והייתי עם גבס למשך חודש ולאחר חודש הסירו לי גבס ועכשיו עקב כאבים ממושכים שלחו אותי לעשות סיטי קרסול ואומרים שיש לי צפיפות הטרוגנית המבנה הגרמי של הפטישון החיצוני הימני בגובה סרב סמוזיס אפשר בבקשה הסבר מה זה אומר?

שלום יוליה! ככל הנראה נגרם נזק לסינדסמוזיס ( מבנה מחבר בין טיביה לפיבולה ) אשר גורם לאי יציבות . את זקוקה לבדיקת אורטופד כף רל וקרסול להחלטה על המשך הטיפול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול