כאבים וזרמים בכף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/06/2023 | 20:12 | מאת: עידו

שלום דר בן 22 . במשך 3 שנים אחרונות כפעם בשנה תקופה כחודש מופיעים זרמים ברגל ( מכף רגל עד אמצע ירך) מלויים בכאבים חזקים בחלק חיצוני צידי של הרגל . עשיתי MRI / CT עמוד שדרה מותני . MRI כף רגל בדיקות לא גילו שום בעיה EMG : the results are compatible with distal LT deep peroneal nerve lesion , possible mild anterior tarsal tunnel syndrom ביקרתי אצל ניורולוג , אורתופד עמוד שדרה , אורתופד ברך ואורתופד כף רגל. אף רופה לא גילה בעיה ולא ברור מה לעשות . האם תוכל להמליץ על דרכים נוספות לאבחון הבעיה ?

שלום עידו! תוצאות בדיקת EMG עלולות להצביע על לחץ על עצב בקרסול. ממליץ לך לפנות שוב לאורטופד כף רגל וקרסול. לפעמים נדרשת התערבות ניתוחית לשחרור לחץ על העצב. בברכה

18/06/2023 | 11:26 | מאת: עידו

שלום ד"ר גורביץ קודם כל תודה רבה על תשובתך. הייתי כבר אצל אורתופד כף הרגל והוא אמר לי שהיות ו MRI תקין הוא לא חושב שבעיה היא לחץ על עצב בקרסול. האם אתה מאמין שיש עוד בדיקה שניתן לעשות ? תודה מראש עידו

מנהלי פורום כף רגל וקרסול