פלטפוס וסוליות שטוחות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/06/2023 | 09:22 | מאת: מיכל

שלום רב! יש לי פלטפוס קל (רגל שטוחה), לפני כמה שנים בביקור אצל אורתופד הוא אמר לי לא ללכת עם סוליות שטוחות וכפכפים אלא רק עם נעליים עם קשת גבוהה. לאחרונה יש מבחר רב של סנדלים ונעליים barefoot ותהיתי האם זה משהו שמותר לנעול עם פלטפוס או שיכול לעשות נזק. קראתי איזו כתבה שטענה שזה דוקא עוזר לבנות את הקשת שאין לי, אך אשמח לשמוע דעת מומחה בנושא. תודה!

שלום מיכל! שימוש בנעל ספורט עם מדרס מובנה היא מומלצת, עם זאת אכן קיים היום מבחר נעליים פתוחות בעלי מדרס התומך בקשת המדיאלית. בברכה

18/06/2023 | 09:38 | מאת: מיכל

תודה, אך זה לא מה ששאלתי. שאלתי היא האם נעליים בסגנון barefoot יכולות להתאים גם לפלטפוס

מנהלי פורום כף רגל וקרסול