שבר בקרסול שמאל בלאטרל מאלאולוס

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

13/06/2023 | 20:11 | מאת: יפה

בוקר טוב בתאריך 14/5 שברתי את קרסול שמאל הבחנה היא שבר בלאטרל מאלאולוס גובסתי ובעוד שבועיים צריכה להסיר את הגבס האורטופד שלי לא נמצא בתאריך הזה האם זה קריטי להסיר את הגבס אחרי 7 שבועות במקום 6 שבועות? מהצילום הבנתי שהשבר במצב איחוי (מצב צילום) אני מרגישה לאחרונה מאוד לחץ באזור השבר כמו הרגשה שהרגל נמתחת סובלת המון מהרגשת קיפאון באצבעות, ובאחד הבהונות יש לי הרגשה של כמו משהו מלופף מסביבה למרות שבפועל אין שם כלום אשמח לדעת האם זה תופעה נורמלית של האיחוי?

שלום רב! אין בעיה להשארי את הרגל לעוד שבוע בגבס. במידה ויש הרגשת לחץ חריג בגבס - יש לגשת ללא דיחוי לבדיקת אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול