שבר בבוהן ראש גליל מקורב

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

13/06/2023 | 12:57 | מאת: אוראל

הי לפני שבועיים שברתי את הבוהן ראש גליל מקורב. נתנו לי עשרה ימי מחלה וקבעו את הבוהן לאצבע לידה עם גאזה. טרם ראיתי אורטופד למעקב השאלה - כמה זמן החלמה צפוי? מתי מורידים את הקיבוע? האם אפשר לדרוך עליה כבר ופשוט לשאת את הכאב(יש לי תינוק וחייבת להרים ולטפל בו)? או שזה יעוות אותה? יגרום לשבר חוזר? האם יש דרך להאיץ החלמה? תודה רבה

שלום אוראל! החלמת השבר עלולה לקחת כ 2-3 שבועות. רצוי להימנע מחשיפה למאמצים גופניים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול