נפיחות ואזור ללא זרימת דם לאחר מכה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/06/2023 | 22:37 | מאת: אלון

שלום אני בן 30, קיבלתי מכה חזקה בכף רגל מלפני כשבועיים. בעקבות המכה הייתה נפיחות משמעותית וקושי לדרוך על הרגל, היו קצת החלפות צבעים במקום וזה הלך והשתפר עד שדי עבר לאחר מספר ימים, ושבתי לפעילות מלאה לאחר כ5 ימים. היום התחלתי להרגיש כאב לא עוצמתי, כמו דקירה קלה באותו אזור שבו קיבלתי מכה, רק בזמן דריכה על הרגל. ביצעתי אולראסאונד, להלן פענוח: הודגם תהליך רקמתי הטרוגני עם גבול לא סדיר תת עורי ללא זרימת דם בתוכו בגודל 2*0.8 בעומק 3 ס"מ כביטוי לשינויים דלקתיים. הגידים הודגמו בעובי ובמרקם תקין. ביצעתי את הבדיקה שבוע לאחר קבלת המכה, בשלב בו כבר לא היו לי כאבים. יש סיבה לדאגה? הופניתי על ידי רופאת משפחה לבדיקה, יש צורך ללכת לאורתופד? תודה רבה! אלון

שלום אלון! אין סיבה לדאגה. הממצאים בבדיקת US יכולים להתאים לאזור דימום בעקבות החבלה בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול