שבר בבסיס מסרק 5 כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/05/2023 | 09:59 | מאת: גדי

שלום רב לפני כעשרה ימים נפלתי במדרגות וכתוצאה מכך אובחן בצילום הרנגטן שבר בבסיס מסרק 5 הושם סד גבס אחורי לתקופה של 6 שבועות עדיין סובל מכאב ונפיחות רבה בכף הרגל. 1.בתשובה של הצילום נכתב "שבר בבסיס מסרק 5"האם אני יכול להסיק שלא ראו תזוזה בשבר. והאם כאשר מדובר בשבר ג"ונס מציינים זאת באבחנה?. 2.בן 47 כמה זמן לפי נסיונך עד שאוכל ללכת ללא כאב. תודה

שלום גדי! תקופת ההחלמה הראשונית של שבר מסוג זה היא כ 6 שבועות, לגבי מבנה השבר - לא ניתן להבין האם הייתה תזוזה והאם מדובר בשבר עם מרכב תוך מפרקי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול