חבלה בכף רגל שמאל וממצא

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/05/2023 | 12:59 | מאת: ענת

לפני חודש וחצי מעדתי בירידה באוטובוס. נשאר כאב מקומי בקשת פנימית בדריכה עם נעליים. יחפה אין כאב משמעותי בדריכה. במנוחה אין בכלל כאבים. ממצאים בmri : פגם אוסטאוכונדרלי בפסגת הטלוס קטן ויש נוזל במכתש. מעיד על חוסר יציבות של הפרגמנט. אוס נביקולרי אקססורח עם מעט פסוידוארתרוזיס עם הנביקולר. זהו אבחון רנגולוגית מומחית שלד. מומחה כף רגל בדק אותי וטען שהשבר הקטן ללא בצקת לפי ה mri. שלח לפזיוטרפיה ומנוחה. שאלות : האם מותר לדרוך על הרגל ולהעמיס עליה בחיזוק שרירי קרסול ? זה מה שהפזיוטרפיסט התחיל לעשות בתרגול. אשמח להסבר ממה נובע הכאב והאם לא מזיק לדרוך על הרגל ? ( פרט ל2 הממצאים הכל תקין. רצועות וגידים - הכל תקין ) המון תודה ענת המודאגת

שלום ענת! במידה ואורטופד כף רגל וקרסול אישר דריכה מלאה על הרגל - בהחלט ניתן לדרוך. יש להמשיך פיזיותרפיה אינטנסיבית בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול