שבר פטישון ומעבר למגף הליכה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/05/2023 | 22:56 | מאת: גלית

חודש ושבוע לאחר שבר פטישון לטראלי וכחודש לאחר הגבס הועברתי למגף דריכה עם המלצה להתחיל דריכה והליכה לפי היכולת. לפי הצילום האחרון שבר בעמדה טובה. 1. האם ניתן לנסות ללכת ללא הליכון? 2. האם ניתן להוריד את המגף במהלך ישיבה במשך היום עיכי הוא גורם לרגל לנטות החוצה? 3. לפי הרופא רק עוד שבועיים יוחלט אם להתחיל פיזיוטרפיה. האם ניתן להתחיל מיד לאחר ההורדה של המגף?

שלום גלית! רצוי להיעזר בהליכון או קביים לצורך יציבות טובה יותר. ניתן להורדי את המגף בשינה ובמנוחה ובתנאי שהרגל לא תהיה חשופה לחבלה ולא הקטנה ( מכה ממיטה וכו' ) בברכה

18/05/2023 | 18:31 | מאת: גלית

תודה רבה האם מיד לאחר הורדת המגף אפשרי להתהלך? מתי אתחיל פיזיוטרפיה? גלית

מנהלי פורום כף רגל וקרסול