נוירומה על שם מורטון במרווח השני

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/05/2023 | 19:08 | מאת: דניאל

כאבים בכף הרגל בעת הליכה ממושכת באיזור האצבעות בכך רגל MRI נוירומה קטנה במרווח השני של כף הרגל, הנוירומה נמדדה בגודל כ-7 מ"מ נראתה בסדרה 14 חתך 17 ובסדרה 15 חתך 16. ביתר וכף רגל ללא נוירומה על שם מורטון. הגידים המיישרים הרופאים תקינים. קומפלקס עצמות הססמואידים תקין. שינויים אוסטאוארטריטיים קלים בקוניפורם המדיאלי עם ציסטות סובכונדרליות ובצקת מח עצם במפרק נביקולר- קוניפורם פרט לכך עצמות מפרקי כף הרגל הקדמית ללא ממצא חריג. נוירומה על שם מורטון במרווח השני. שינויים אוסטאוארטריטיים קלים כמתואר. מוצע לעשות זריקה או ניתוח האם זריקה יכולה לעזור והאם זה לא יכול לחזור שוב?

שלום דניאל! בשלב ראשון מומלץ לנסות הזרקה מקומית באזור הנוירומה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול