פלטפוס גמיש כאבים ניתוח

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

03/05/2023 | 20:27 | מאת: אלון

שלום שמי אלון בן 33 בריא. יש לי פלטפוס גמיש(יש לי את הקשת כשהרגל במנוחה והיא קורסת תחת המשקל. אני ממש מעוניין בניתוח שמה מדרסים מותאמים אישית לא ככ עוזרים ואני עומד דיי הרבה ביום יום מה שגורם לי לכאבים תמידים בכפות רגליים. בנוסף יש יל קיפוזיס המ שלא תורם לעניין. האם יש ניתוח לתיקון פלטפוס גמיש כמו שאצלי?

שלום אלון! אני ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול לצורך בדיקה מקיפה. בד"כ אין צורך בהתערבות ניתוחית במצב אותו תיארת. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול