נפיחות אחרי ארטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

22/04/2023 | 17:39 | מאת: טל

שלום עברתי לפני חודש וחצי ניתוח ארטרוסקופיה בקרסול עקב צביעה קידמית.. כשאני עומדת או יושבת הבצקת ברגל גדלה והרגל נעשית כבדה. במנוחה , קרח והרמת הרגל המצב משתפר. מה אפשר לעשות כדי לזרז את הנוזלים שנותרו? אני צועדת כל יום כ 20 דק, ועדיין לא רואה שיפור. האם יש איזה עצת זהב,? וגם כמה זמן המצב הזה נמשך בממוצע?. תודה מראש

שלום טל! אני דווקא הייתי ממליץ להוריד את העומסים ולהשתדל לשבת רב הזמן עם רגל מורמת. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול