שבר בכף רגל במסרק 5

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/04/2023 | 23:23 | מאת: מרים

לפני חודשיים נשבר אצלי מסרק 5 בכף הרגל, במיון צוין שזהו שבר עם תזוזה ונעשתה פעולת קיבוע . לאחר שבועיים ביקרתי אצל אורטופד בקהילה שם נמסר לי שתקופת ההחלמה תהיה חודשיים ללא דריכה והומלץ לי על החלפת סד הגבס לסד מגף כתחליף לגבס, לאחר חודש וחצי נעשה צילום חוזר לכף הרגל ונמסר לי שאין סימני חיבור ונדרשתי להישאר עם המגף לעוד חודש ולבצע צילום בעוד חודש ולחזור לביקורת. אני כעשרים יום לאחר הצילום האחרון מקום השבר עדיין עם נפיחות וכאב. לציין שמהביקור הראשון אצל האורטופד נמסר שהשבר לא מצריך ניתוח. מה יכול לעכב כל כך התאחות השבר ? במידה ובביקור הבא לא יהיו סימני חיבור אז יוחלט על ניתוח?? תודה

שלום מרים! ממליץ לך לפנות להתיעצות אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן ויש מקום לביתצוע בדיקת CT כף הרגל לצורך מעקב אחרי תהליך האיחוי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול