תאונת דרכים כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/04/2023 | 12:38 | מאת: אבי

שלום. אני בן 50. 8 חודשים לאחר דריסת כף רגל שמאל עקב תאונת דרכים. לפני כ-3 שבועות עשיתי mri והממצא הוא: " ציסטה סובכונדרלית קטנה באספקט מדיאלי של ראש מטטרסוס ראשון". מהבנתי כאחד האדם שזה גורם לשחיקת סחוס למעשה. (יש כאבים). מה הטי פול הנאות והאם יהיה לזה אפקטים עתידיים נצחיים?

שלום אבי! ככל הנראה אין קשר בין ציסטה סאב כונדרלית לאירוע של תאונה. ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול להמשך הבדיקות והתאמת טיפול נאות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול